SO NA RANU KATALONCIMA: Mesi konačno OTKRIO kako je NAPUSTIO Barsu i PREŠAO u PSŽ!

Autor:

Sport

09.10.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski napadač Lionel Mesi otkrio je razloge zbog kojih je napustio Barselonu, ali i zašto je izabrao upravo PSŽ, kao novu destinaciju u karijeri.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi u dresu PSŽ-a

Naime, Argentinac je poručio da je sa Parižanima počeo da pregovara tek kada je postajo jasno da Barsa neće uspeti da ga zadrži.

- Barselona je objavila saopštenje u kojoj su rekli da nećemo nastaviti. Od tog trenutka sam se pitao gde ću. Morao sam da pronađem novi klub. Imao sam sreću što su me kontaktirali razičiti klubovi, a jedan od njih je Pari Sen Žermen. Zahvalan sam klubu jer su me od početka dobro tretirali. Pokazali su da me zaista žele. Zahvalan sam i srećan što sam ovde - poručio je omaleni as, čime je još jednom rastužio navijače "blaugrane".

Mesi se brzo dogovorio sa timom iz prestonice Francuske.

Imao sam i drugih ponuda, ali moram da priznam da sam se brzo dogovorio sa PSŽ-om. Pregovori su počeli, ali nije bilo jednostavno sve rešiti za tako kratko vreme. Verujem u projekat, ambicije, igrače... Svi ti faktori su olakšali da se postigne dogovor - dodao je Lionel Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading