ZVEZDA PETARDIRALA PARTIZAN: Totalna ludnica od derbija, palo pregršt golova!

Autor:

Sport

09.10.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadeti Crvene zvezde savladali su ubedljivo Partizan u derbiju rezultatom 5:2.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Kadeti Crvene zvezde

Ekipa Slađana Nikolića je fenomenalnom igrom tokom svih 90 minuta došla do sigurnog i zasluženog trijumfa.

Dvostruki strelac i nerešiva enigma bio je Jovan Šljivić, a osim njega u strelce su se upisali Stefan Miladinović, Aleksej Vukičević i Veljko Dimitrijević.

Crveno-beli su poveli već u 11. minutu, Šljivić se našao sam iskosa sa leve strane i odličnim udarcem matirao golmana gostiju 1:0. Samo što se lopta zakotrljala sa centra, naš tim je stigao do novog pogotka, a na semaforu je ekspresno pisalo i 2:0, kada je Šljivić postigao još jedan gol.

U 18.minutu crno-beli su smanjili zaostatak. Skrobonja je sa 20 metara pogodio stativu, a na odbijenu loptu natrčao Mirčetić i postigao gol 2:1

Već na početku drugog poluvremena, crveno-beli su povisili prednost. Vukojević je odlično centrirao, Erić vrhovima prstiju zakačio loptu i odbio je do Miladinovića koji sa nekoliko metara šalje loptu u mrežu 3:1.

 Vukičević je bio siguran sa penala za 4:1, da bi četiri minuta kasnije, Partizan je uzvratio preko Mirčetića i smanjio rezultat 4:2, akonačan rezultat je postavio Dimitrijević za 5:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading