ITALIJANI VODE RAT OKO SRBA: Jović i Vlahović GLAVNA TEMA u Seriji A!

Autor:

Sport

09.10.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok je istekao a srpski napadači nastavljaju da pune naslovne strane stranih medija.

Republika

Foto: Starsport

Vlahović bi mogao da prepusti mesto Joviću

Već mesecima se piše o potencijalnom transferu Dušana Vlahovića iz Fiorentine a sada je ponovo tema fudbaler Real Madrida, Luka Jović

Prema pisanju italijanskih medija u slučaju da Vlahović napustio Firencu, a prvi korak je već načinio odbijanjem bogatog ugovora, zamena za talentovanog golgetera bude upravo Jović.

Međutim, Fiorentina neće imati nimalo lak posao, ukoliko se odluči da Srbina zameni Srbinom iz madridskog Reala. Jer, pored pregovora sa „kraljevskim klubom“, „viola“ će morati da se bori i sa šampionom Interom.

"Neroazuri" su još letos razmatrali mogućnost angažovanja nekadašnjeg đaka Crvene zvezde, ali posle postignutog dogovora sa Edinom Džekom nisu ni ulazili u dublju priču oko Jovića.

Kako piše ugledni list "Gazeta delo Sport", sportski sektor milanskog velikana počeo je da razmišlja o zimskoj fudbalskoj pijaci i doselekciji tima, prevashodno u borbi za odbranu Skudeta. I dva su imena u prvom planu, vezista Kaljarija Nahitan Nandez i Luka Jović.

I dok urugvajski fudbaler, navodno, već ima dozvolu kluba da u januaru promeni sredinu, mnogo veća nepoznanica je status reprezentativca „orlova“ u Realu.

Italijani smatraju da je Lukin rastanak sa Realom izvesna opcija i dodaju da bi njegov eventualni potpis za Inter mogao da bude prevaga u korist „neroazura“ tokom borbe za ostanak na tronu Serije A.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading