OTIŠAO IZ ZVEZDE, PA REŠIO DA PROGOVORI: Stanković je bio na udaru ZBOG MENE!

Autor:

Sport

09.10.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Nikola Krstović je pomalo neočekivano napustio redove Crvene zvezde i pojačao Dunajsku Stredu, a sada je progovorio o odlasku sa "Marakane".

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde

Nikola Krstović je trebalo da bude prvi "bonus" Zvezde za ovu godinu, ali je odjednom odlučeno da je ipak bolje da bude prodat.

Stanković je imao poverenje u mladog fudbalera, ali izostao je golegeterski učinak.

Krstović je za "Sportski žurnal" otkrio detalje transfera u Stedu.

Foto: Starsport

Nikola Krstović i Vladimir Stojković

- Sve se oko tranfsera dogodilo dok sam bio u mladoj reprezentaciji tokom prošlih reprezentativnih obaveza. Obavešten sam od menadžera da su stigle tri ponude, ali je najkonkretnija bila iz Slovačke. Znao sam da me je DAK tražio duži period i presekao sam- rekao je Nikola Krstović za Žurnal.

On je otkrio da je uticaj javnosti na Stankovića bio veliki...

- Ne kažem da nisam, ali napustio sam Marakanu, želeći još više. Tokom boravka za dve i po godine nije sve išlo kao što sam mislio, bilo je nekih sitnica koje ne bih pominjao. Trener Dejan Stankvoić mi je ukazivao šansu kad god je mogao. Nažalost, vratio sam mu samo jednim golom. Čak je zbog mene jedno vreme bio na meti kritika u medijima, jer mi je, prema njima, previše držao na terenu. Meni je ka mladom, ta šansa mnogo značila i zbog toga sam zahvalan Dekiju i svima u klubu- rekao je Krstović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading