VELIKAN ODUSTAO: Želeli su Vlahovića, a odlučili se ZA ISKUSNIJEG GOLGETERA!

Autor:

Sport

09.10.2021

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko Dušana Vlahovića se ne stišava, a sada je otkriveno da je italijanski Inter želeo srpskog golgetera u svojim redovima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vahović bio na meti Intera

Izvršni direktor Intera Bepe Marota otkrio je za italijanske medije da su "neroazuri" želeli da u špicu napada upare Edina Džeka i Dušana Vlahovića.

- Džeko nam je svakako bio prioritet, njega smo pokušavali da dovedemo i prethodne sezone. Što se tiče Vlahovića, smatram ga velikim talentom, mada je naravno velika razlika između talenta i velikog šampiona- rekao je Bepe Marota i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Edin Džeko u dresu Intera

- Mogu da kažem da je Džeko bio glavna meta, a Vlahović druga. Da smo doveli obojicu postojao bi komplementaran aspekt, kombinacija iskusnog i igrača za budućnost. To bi bilo najbolje, ali bili smo zadovoljni uspešnom realizacijom Džeka, koji nam je doneo neposredne garancije.

Da podsetimo, srpski reprezentativac je odbio da potpiše najveći ugovor u istoriji Fiorentine čekajući ponudu Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading