SELEKTORE, BRAVO: Dragan Stojković BACIO Srbiju u TRANS!

Autor:

Sport

08.10.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije u subotu gostuju Luksemburgu, a ovom duelu govorio je selektor Dragan Stojković Piksi.

Republika

Foto: FSS

Dragan Stojković

Meč je na programu u subotu sa početkom od 20:45, a Srbija će imati imperativ trijumfa protiv selekcije Luksemburga.

Svaki meč je različit. Ne možete da imate nikad dve iste utakmice. Pretpostavljam i da će timovi biti drugačiji. Da će im faliti igrači, kao i nama. Ono što je važno je da mi imamo svoj cilj. A to je pobeda i tri boda - rekao je Piksi i dodao:

- Osvojiti prvo mesto je važno. Treba pobediti sve tri utakmice. To nije lako, ali mi ćemo pokušati. Idemo korak po korak.

Stojković, kao i uvek, želi da vidi napadačku Srbiju, a to je ono što žele i navijači širom naše zemlje.

- Naš stil fudbala je takav da možemo reći da je ofanzivan. Smatram da je to fudbal koji ljudi vole da vide. Ja kao trener želim da gledam takav fudbal kada sam na klupi - rekao je Stojković i bacio čitavu Srbiju u trans.

Luksemburg je u poslednjih nekoliko godina postao veoma ozbiljna reprezentacija, a njihov reprezentativac Sebastijan Til je nedavno Šerifu doneo pobedu nad madridskim Realom.

- Ja sam fokusiran na svoj tim. Ali, naravno da razmišljamo o protivniku i da imamo osnovne informacije, kako igraju, u kom sistemu igraju. Luksemburg više nije isti tim kao pre 10-15 godina. Daleko su ozbiljniji danas. Onaj ko misli da će biti lako, imaće problem sa njima. Napravili su progresiju pozitivnu i to je evidentno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading