NOVI UDAR SA MARAKANE: Direktor Zvezde ZAGRMEO! Partizan treba da bude SRAMOTA

Autor:

Sport

08.10.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos neverevovatno uspešnog rezultata Srbije na UEFA rang listi i putu ka tome da srpski fudbal uskoro dobije dva predstavnika u elitnoj Ligi šampiona, večiti rivali koji su za to i najzaslužniji, glože se oko toga čije su zasluge veće.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela

Čelnici beogradskih klubova, Crvena zvezde i Partizana, ovih dana rezmenjuju teške reči tokom reprezentativne pauze.

Prvo je bio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić "pecnuo" crno-bele, onda je Ivica Iliev uputio direktna odgovor koji je dodatno uzburkao duhove i podstakla još jednu reakciju iz Ljutice Bogdana.

Radi se o računu koji kaže da je Partizan od osamostaljenja doprineo nacionalnom koeficijentu više od Zvezde.

- Sramota je kako Partizan spinuje i zamajava javnost. Sabiraju bodove na UEFA listi od osamostaljenja Srbije praveći se ludi, iako dobro znaju da se računa samo poslednjih pet godina, a sve prethodne sezone se brišu. Ti zbirni bodovi ne znače ništa i nemaju apsolutno nikakvu vrednost -  ljutito je za "Telegraf" izjavio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela i dodao:

- Zašto se izjednačava rezultat Crvene zvezde i Partizana u Evropi u poslednjih pet godina kada je on nemerljiv? Iz toga i proističe rang lista i UEFA koeficijent na osnovu kojeg Srbija zauzima 12. poziciju u Evropi i trenutno ima u džepu dva učesnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. To su podmetačine kojima se oni služe. Besmisleno je da dublje komentarišem izjavu Ilieva. Кada su oni “vukli” i navukli šest titula, bilo je to u domaćoj ligi. U Evropi su osvojili šest bodova za sedam sezona za to vreme. Svega šest. Mi smo samo u protekle četiri sezone za srpski fudbal osvojili 30 bodova za koeficijent i doveli ga u situaciju da ima dva predstavnika u Ligi šampiona. Zaprepašćen sam do koje je mere Partizanova mašinerija spremna da ide u svojim spletkarenjima. Moramo biti mudri i pametni jer osećamo da je ovo tek početak njihove igranke, a prvenstvo je dugo - zaključio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading