DRVLJE I KAMENJE NA MESIJA: Argentinac je ponovo UDARNA VEST u Barseloni!

Autor: Republika

Sport

08.10.2021

11:46

Prvi čovek Barselone Đoan Laporta, u razgovoru za jedan katalonski radio, izjavio je da je očekivao da će Lionel Mesi ostati na stadionu "Kamp Nou" besplatno?!

Tanjug/AP

Legenda Barselone Lionel Mesi

Čelnik "blaugrane" se nije naljutio na Argentinca, ali je verovao da će omaleni napadač povući takav potez, s obzirom na sve što je velikan učinio za njega i njegovu porodicu tokom karijere.

Na Mesija se ne ljutim. Znam da je imao ogromnu želju da ostane, ali isto tako i veliki pritisak zbog ponude koju je imao od PSŽ-a. Svi smo znali da Mesi ima veoma moćnu ponudu, ali ja sam se do poslednjeg trenutka nadao da će ostati u Barsi da igra besplatno. To bi mi se dopalo i ubedio bi me. Mislim da ni La Liga ne bi pravila problem. Ali nismo mogli to da tražimo od igrača takvog nivoa - rekao je Laporta, a potom detaljnije obrazložio:

Tako sam mislio, jer ga poznajem. Pridružio se prvom timu kod mene, mnogo sam pomogao njegovoj porodici. Znao je da ću mu sve uzvratiti kada se naša ekonomska situacija oporavi. Nemamo dug prema njemu, možda neki koncepti ostaju, ali platićemo po dogovoru - dodao je Đoan Laporta.

Podsetimo, Mesi ima 34 godine, a letos je Barselonu zamenio PSŽ-om, nakon što je celu dotadašnju profesionalnu karijeru proveo u Kataloniji.

Komentari (0)

Loading