PIKSI MORA DA MENJA? "Orlovi", OPREZ - velika OPOMENA za Srbiju pred nastavak kvalifikacija za SP!

Autor:

Sport

08.10.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije u subotu od 20:45 časova gostuju Luksemburgu u 6. meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a pred novi izazov nameće se podatak koji "orlove" poziva na oprez.

Republika

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Naime, u dosadašnjem toku kvalifikacija, naša reprezentacija nije uspela da zabeleži nijedan trijumf bez primljenog gola. Štaviše, Srbija je primila pogodak na svakoj od pet odigranih kvalifikacionih utakmica.

Ovo nas je naročito koštalo u finišu susreta u Dablinu, kada su Irci stigli do boda nesrećnim autogolom Nikole Milenkovića, koga je u petercu napucao Sergej Milinković-Savić.

Naciji se dopada činjenica da selektor Dragan Stojković Piksi neguje ofanzivan stil igre, ali je za plasman na Mundijal neophodno poboljšati defanzivu. Naredna dva susreta, protiv Luksemburga i Azerbejdžana, su idealna prilika za tako nešto, čime bi "orlovi" napravili pravu uvertiru pred, nadamo se, odlučujuće gostovanje u Portugalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading