SJAJNA VEST ZA ZVEZDU I PARTIZAN: Večiti imaju svoje ZLATNE KOKE! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski "Gardijan" tradicionalno je sačinio listu 60 najvećih talenata, a mesto na njoj zauzeli su i igrači Crvene zvezde i Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Radi se o igračima rođenim 2004. godine, a na renomiranoj listi su napadač Partizana Samed Baždar i velika nada Crvene zvezde Aleksandar Kahvić!

- On je postizao golove na neverovatnom nivou od više od jednog gola po utakmici i vrlo brzo je postao deo prvog tima, gde je debitovao u maju. Da li će Baždar ostati klasičan napadač ili će igrati iza špica, ostaje da se vidi, jer ima veštine za obe uloge - brzinu, ubrzanje, dribling i, očigledno, odličnu završnicu, ali i dobru viziju igre. On voli da se vraća dublje u sredinu, koristi obe noge i vrlo je inteligentan u svojim kretnjama bez lopte. Njegova marljivost na terenu znači i da je dobar u presingu. Ovaj mladić jednostavno kao da ima sve u svojoj igri - stoji u opisu bisera crno-belih.

Ovaj 192 centimetra visoki napadač mari samo za golove. Da, možda je nešto do njegove sjajne fizičke građe, ali on definitivno nije samo to. Kahvić je privukao pažnju kada je u prvom meču za tim Grafičara do 17 godina postigao osam golova. Nastavio je da impresionira u omladinskom timu Crvene zvezde, čekajući svoju šansu za ulazak u prvi tim - navodi se za Kahvića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading