ODUŠEVILI SU U HUMSKOJ I NA MARAKANI: Tandem PROPUŠTA gostovanje, veliki UDARAC za reprezentaciju Srbije!

Autor:

Sport

07.10.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Jermeniji u meču u kome će pokušati da upiše prva tri boda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča mladih reprezentacija Srbije i Ukrajine u Staroj Pazovi

Selektor "Orlića" Zvonko Živković neće moći da računa na fudbalera koji je oduševio u dresu Crvene zvezde Petra Stanića, kao i na Filipa Stevanovića, dok je nastup napadača Slobodana Tedića upitan.

Gledali smo Jermeniju protiv Farskih Ostrva i Ukrajine. Koncentrisani su ekipno, već duži period igraju zajedno, za ove kvalifikacije su se pripremali godinu dana u kontinuitetu. Možda tehnički nisu sjajni kao Ukrajinci, ali to nadoknađuju kolektivnom igrom. Imaju dobre krilne napadače, igraju i za A reprezentaciju. Da bi naš neosporni talenat došao do izražaja moramo da budemo jaki u psihološkom i fizičkom smislu - ocenio je Živković, pa dodao:

Put jeste bio težak, čekali smo šest sati na aerodromu tokom presedanja. U Jerevan smo stigli u jutarnjim časovima, ali mislim da su se momci oporavili. Nećemo u tome da tražimo alibi. Pričao sam sa igračima o protivniku, predočio im sve, spremni smo za borbu - jasan je Zvonko Živković.

Meč u Jerevanu igra se od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading