NEBITNO JE KO DAJE GOLOVE: Vlahović poslao MOĆNU poruku Srbiji pred put u Luksemburg!

Autor:

Sport

07.10.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije u subotu od 20:45 časova gostuje Luksemburgu u šestom meču kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo, a utiske uoči susreta izneo je centarfor Fiorentine Dušan Vlahović.

Republika

Foto: Starsport

Centarfor Srbije Dušan Vlahović tokom meča sa Luksemburgom na "Marakani"

Srpski napadač se najpre osvrnuo na oba meča koja nas očekuju, a podsećamo da u utorak Azerbejdžan stiže na stadion "Rajko Mitić".

- Kao i svi ovde, očekujemo dve pobede. Sigurno da ćemo maksimalno ući u obe utakmice kako bi osvojili bodove - počeo je Vlahović, pa se posvetio Luksemburgu:

- Sigurno je da će to biti teži meč od Azerbejdžana u Beogradu, ali sve je u našim rukama. Imamo kvalitet, motivaciju, i sigurno je da ćemo dati sve od sebe da uzmemo tri boda.

On se osvrnuo i na nesrećan remi u Dablinu, protiv Irske (1:1), kada su "Orlovi" ostali bez bodova autogolom Nikole Milenkovića u samom finišu duela.

- Bili smo mnogo bolji, primili smo taj nesrećan gol, mada smo trebali da ranije zatvorimo meč novim pogotkom. Ipak, ne gledamo unazad, okrećemo se novim izazovima i potrudićemo se da dobijemo sve do kraja - podvukao je Dušan Vlahović, uz poruku da nije bitno ko će postizati golove, ukoliko Srbija ostvari glavni cilj - plasman na Mundijal.

Podsetimo, nakon pet odigranih utakmica, Portugal zauzima lidersku poziciju u okviru grupe A sa 13 bodova, dok je Srbija drugoplasirana sa dva manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading