POČEO NOVI RAT VEČITIH: Iz Humske BRUTALNO odgovorili Terziću!

Autor:

Sport

07.10.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana imamo priliku da ispratimo nove prepirke između večitih rivala - Crvene zvezde i Partizana, odnosno članova uprave dva istaknuta srpska kluba.

Republika

Foto: Starsport

Večiti se ponovo prepiru

 

Najpre je generalni direktor Crvene zvezde u svojoj izjavi "potkačio" Partizan sa nekoliko strana.

Terzić je istakao da “nije tačno da je Zvezda državni projekat, a Partizan žrtva režima”, dodajući da je pomoć jednaka, “da oni ne bi lajali i ujedali”.

Potom je generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana izjavio da nije korektno da se kaže kako su Zvezda i Partizan doprineli tome da Srbija bude na 12. mestu UEFA liste, pošto je to “uspeh Zvezde koja je donela bodove i koeficijente”.

Nismo dugo čekali na odgovor iz Humske.

Naime, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, uzvratio je sledećim odgovorom:

- Izuzetno poštujem Terzića i uvažavam Crvenu zvezdu i njene navijače, ali hajde da baratamo činjenicama, a ne da pričamo paušalno. Reći ću vam tačno procente koliko ko vuče u poslednjih pet godina: Zvezda 52 odsto, Partizan 33 odsto i ostali klubovi 15 odsto. To je činjenica - kaže Iliev, a prenosi Informer..

Iliev takođe ističe i da na “Marakani” istoriju računaju onako kako njima odgovara, pa se nekad pozivaju na događaje od pre 30 godina.

- Niko da se zapita zbog čega nismo bili ranije među 15 najboljih. Pa zbog toga što je ranijih godina vukao Partizan, a Zvezde nigde nije bilo. Ne kroji se istorija onako kako nekom odgovara. Iz Zvezde, kad im odgovara, pričaju o istoriji u poslednjih pet godina, a kad im odgovara drugačije, onda pominju šta je bilo pre 30 godina. Jasno mi je da Terzić brani interes Zvezde, ali kad to radi, dobro bi bilo da ne omalovažava druge i da barata činjenicama, umesto što se dodvorava navijačima - poručuje Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading