NISAM UNIŠTIO OFK BEOGRAD: Terzić PROGOVORIO o "Romantičarima" - "Dok sam bio na Karaburmi bio je stabilan prvoligaš, a posle..."!

Autor:

Sport

07.10.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, istakao je da nije odgovoran za propadanje OFK Beograda, kako se u javnosti često insinuira, čak naprotiv!

Republika

Foto: Starsport

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezda Terzić

Čelnik aktuelnog prvaka Srbije je, u razgovoru za "TV Pančevo", poručio da su "romantičari" za vreme njegovog mandata bili stabilan superligaš, a da su u niži rang ispali dve godine nakon što je napustio "Omladinski stadion".

Posle mog odlaska OFK Beograd je još dve godine igrao u Superligi. Imputiraju mi da sam ga uništio, a kako to da 17 godina nikada nije ispao iz lige niti je imao bilo kakav finansijski problem dok sam ja bio u klubu? Kada sam otišao oni su posle dve godine ispali u treću ligu - objasnio je Terzić.

On se u pomenutoj emisiji dotakao brojnih tema, uključujući i selektora Srbija Dragana Stojkovića Piksija, o čemu više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading