PLAGIJATOR: Robert Levandovski UKRAO ideju od Darka Pančeva!

Autor:

Sport

07.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji centarfor sveta Robert Levandovski (33) odlučio je da uloži novac u ugostiteljski objekat, pa je napadač Bajerna i nacionalnog tima Poljske došao na ideju da u rodnoj Varšavi otvori restoran, bar i kafić u jednom, a inspiraciju za ime lokala našao je u magičnom broju devet, koji nosi na leđima i njim teroriše golmane. Međutim, pre će biti da je popularni Leva zapravo ukrao naziv bara od Darka Pančeva budući da je bivša zlatna kopačka Evrope otvorila odavno kafić "Devetka" u centru Skoplja, koji i dan-danas uspešno posluje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski

Jasno je da Robertov ugostiteljski objekat "Devetka" (u originalu na engleskom "Nine's") nije otvoren da bi zarađivao veliki novac, već, pre svega, da bi za fudbalom ludi Poljaci imali savršeno mesto za gledanje utakmica, uz dobru hranu i prepoznatljivo lokalno pivo.

Da je mislio na ugođaj posetilaca, nezaustavljivi golgeter je pokazao tako što je čak postavio i tribine u lokal, sve da bi delovalo da su na stadionu dok na nekom od televizora vrhunske rezolucije gledaju prenose utakmica.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Darko Pančev

Po zidovima su novinski članci vezani za karijeru Levandovskog, kao i nekoliko potpisanih dresova svetskih zvezda.

Levandovskom možemo da poželimo da bude uspešan ugostitelj, kao i čuvena Kobra, a ako vas put navede u prestonicu Poljske, nikako nemojte zaobići "Devetku". Obavezno probajte i pecivo u obliku tog magičnog broja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading