TERZIĆ NASTAVLJA DA ŠOKIRA SRBIJU: Nakon reči o Piksiju, ponovo je iznenadio domaću javnost izjavom o Hrvatima

Autor:

Sport

06.10.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni dikrektor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, gostovao je na "TV Pančevo" gde je govorio o aktuelnoj situaciji u domaćem fudbalu.

Republika

Foto: E-Stock/K. Sulejmanović

Generalni direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić

Terzić je u razgovoru koji je trajao više od sat vremena izneo niz kritika na račun Partizana i selektora Srbije Dragana Stojković Piksija, ali tu nije bio kraj:

FSS je kritikovao i zbog bonus pravila, a takođe je istakao i da stvari nisu dugoročno dobro postavljene, a kao primer je naveo Hrvatsku:

- Nisam zadovoljan srpskim fudbalom, mi pričamo da će plasman u Katar biti veliki uspeh. Generalno mi se to ne sviđa, bez obzira na to ko sada vodi Savez. Mi slavimo odlazak na Svetsko prvenstvo, a Hrvati slave što su vicešampioni sveta? Oni nikada nisu propustili veliko takmičenje. Hrvatska koja je manja od nas. Standardi i ciljevi nisu dobri. Ne možemo mi da slavimo odlazak na Svetsko prvenstvo, a Hrvatima je to normalno. Njima je normalno da igraju polufinale i finale. Moramo da razmislimo, neke stvari dugoročno ne funkcionišu dobro u srpskom fudbalu. Da li je to infrastruktura, treneri- rekao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading