ORLOVI PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA: Idemo na pobedu, BOLJI SMO!

Autor:

Sport

06.10.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativci Miloš Veljković i Uroš Račić optimisti pred duele protiv Luksemburga i Azerbejdžana u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Republika

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Fudbaleri Srbije 9. oktobra igraju protiv Luksemburga na gostovanju, a tri dana kasnije dočekuju Azerbejdžan u kvalifiakcijama za Svetsko prvenstvo.

- Kao i uvek idemo na pobedu, kvalitetniji smo od Luksemburga, to smo pokazili i u prvom meču, sada treba to i da potvrdimo. Naravno, isti recept primenićemo i protiv Azerbejdžana- rekao je vezista Valensije Uroš Račić.

On je dodao da Orlovi već razmišljaju o utakmici sa Portugalijom u novembru.

- Osećamo pritisak, to je sve pozitivno, moramo da dobijemo prve dve utakmice, a protiv Portugala svakako idemo na pobedu. Ako budemo igrali kao protiv Irske, dominiraćemo i pobediti i Luksembrug i Azerbejdžan.

Defanzivcu Verdera Milošu Veljkoviću odgovara sistem igre koji forsira selektor Dragan Stojković Piksi.

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije na treningu

- Selektor hoće da igramo ofanzivno, da imamo posed, odgovara mi takav sistem. Na meni je da dam sve od sebe, na svakom treningu i utakmici, a selektor određuje tim. Luksemburg je ofanzivna ekipa, ipak sve zavisi od nas, treba da se držimo dogovora i neće biti problema- jasan je Veljković.

Račić ističe da nije važno ko će igrati u startnoj postavi, a ko će meč početi na klupi.

- Srećan sam sto sam u reprezentaciji, sve gledam sa pozitivne strane, svejedno je da li sam u startnoj postavi ili na klupi. Svaki igrač ima pravu ulogu u ovoj reprezentaciji - rekao je Račić.

O statusu je pričao i Miloš Veljković.

- U kvalifikacijama za prošlo Svetsko prvenstvo u Rusiji nisam puno igrao, ali svake kvalifikacije su teške, svaka reprezentacija ima određeni kvalitet, naročito u Evropi. Mislim da imamo puno kvaliteta u timu, samim tim i u defanzivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading