IBRAHIMOVIĆ ŠOKIRAO REČIMA O NOLETU: Poznato je da su veliki prijatelji, ali ovo niko nije očekivao!

Autor:

Sport

05.10.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da su Novak Đoković i Zlatan Ibrahimović veliki prijatelji, a slavni Šveđanin je otkrio koliko su njih dvojica zapravo slični.

Republika

Foto: Twitter/printscreen

Zlatan Ibrahimović i Novak Đoković

Ibrahimović je za vikend proslavio 40. rođendan, a u izjavi za italijanske medije je govorio o mentalitetu najboljeg tenisera sveta Novak Đokovića.

- Prvo, Novak razmišlja na balkanski način. Kad eksplodiraš, sve ide dobro. Kad ste ljuti, dajete sve od sebe, postajete koncentriraniji, pažljiviji- rekao je Ibrahimović i nastavio:

- Kad Nole igra i počne da se ljuti, on daje maksimum. Tako je i samnom. On je savršen sportista. Sa iskustvom i godinama čovek mentalno raste. Nole - on je kao ja- poentirao je Ibrahimović.

Šveđanin je poznat kao veliki egocentrik, ali očigledno da to ne važi kada govori o Novaku.

Prvi teniser sveta neće učestvovati na Mastersu u Indijan Velsu, koji počinje 7. oktobra u kalifornijskoj pustinji, a očekuje se da uskoro saopšti raspored do kraja sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading