SVAĐA KAO NA PIJACI: Letele TEŠKE reči, veliki SUKOB dvojice trenera na konferenciji za novinare! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine i Radničkog iz Niša odigrali su nerešeno 1:1 u okviru 12. kola Linglong Superlige Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Slavoljub Đorđević

Po završetku utakmice u Novom Sadu na konferenciji za novinare treneri Slavoljub Đorđević i Radoslav Batak ušli su u veliki sukob.

Sve je krenulo tokom izlaganja Slavoljuba Đorđevića.

Ne mogu da budem zadovoljan, igrači po ko zna koji put iz prevelike želje loše uđu u utakmicu. Dobili smo gol iz jednog šuta, to nije bila ni šansa. Posle smo pokušali sve da se vratimo, jednostavno nije išlo. Bunker je bio opravdan, spustili su se nisko, sve što su mogli da urade oni su uradili. Ušla je velika nervoza u igrače, jer je bilo mnogo nefudbalskih stvari, od 45. minuta je krenulo valjanje, zadržavanje vremena - rekao je trener Vojvodine, a onda ga je prekinuo Batak sledećim rečima:

- Ko se valjao? Naš igrač leži, vi dajete gol. Ko se valjao - upitao je Batak Đorđevića.

Usledio je odgovor bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

- Jesam li te prekidao? Prvo Kahriman 45. minut. Uopšte neću da se svađam. Majstore, on se okliznuo i pao sam, taj kod gola. Ja te nisam prekidao. Šta, da izbacimo loptu kada padne sam? Ja se tebi nisam mešao, to je moje mišljenje, ti ako vidiš drugačije, to je tvoj problem, moj nije - rekao je Đorđević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading