KO ZVEZDU GURA U EVROPI? Bivši igrač crveno-belih žestoko ISPROZIVAO Stanojevića!

Autor:

Sport

04.10.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda se vratila gde joj je mesto, srpski fudbal napreduje, napravila je Zvezda jako lepu stvar, već petu godinu zaredom u Evropi. I Partizan se izdigao i igra odličan fudbal zahvaljujući treneru Stanojeviću koji je promenio ceo sistem, u Evropi su jako dobri, ali dešavanje u Kruševcu je malo bacilo senku na taj uspeh, izjavio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde NIkola Petković.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Partizan je slavio protiv Napretka 1:0 golom Rikarda iz "ponovljenog penala" nakon intervencije VAR-a, a veći deo utakmice crno-beli su imali igrača više.

- Imamo izjavu trenera Stanojevića koji kaže da će ići pred Skupštinu ako Zvezda bude nešto “radila” i ako mora da bude prvak. Zvezda nije na silu pet godina u Evropi, kao ni Partizan sad. I kako bi sad Zvezda trebalo da reaguje, posle takve izjave i događanja u Kruševcu? Nadam se da je Zvezdan Terzić otišao da traži ispred Skupštine posle svih dešavanja u Kruševcu…Takve izjave moraju izaći iz našeg fudbala jer samo pogoršavaju stanje u njemu i odnos dva najveća kluba - izjavio je Petković.

Republika

Foto: youtube.com/Crvena zvezda

Bez dlake na jeziku - Nikola Petković

Podsećamo, crno-beli imaju pet bodova viška u odnosu na Večitog rivala, uz meč više, na tabeli Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
aleksandar

04.10.2021 18:07

Pa u pravu je covek onaj psihicki bolesnik stanojevic je rekao da je zapretio Predsedniku Vucicu protestima i niko ga nije kaznio zbog toga, jos je pricao o neregularnom prvenstvu osim ako je on prvi i slicne gluposti. FSS ga veorvatno nece kazniti jer su tamo ljudi koji misle isto kao i on samo se plase da to iskazu a tu mislim na zecevica i bjekovica

aleksandar

04.10.2021 21:00

stanojevica su ovako sudije prosle godine pogurale protiv Zlatibora kad su mu izmislili penal. Mozete naci snimak na youtube