RAJKOVIĆ PUN SAMOPOUZDANJA: Neću imati mnogo posla, spreman sam za Tila!

Autor:

Sport

04.10.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Srbije Predrag Rajković je pun samopouzdanja pred mečeve sa Luksemburgom i Azerbejdžanom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i predrag Rajković

On je poželeo da prvi put sačuva netaknutu mrežu u mečevima za Katar.

- Igramo dobro pod novim selektorom, vidi se velika želja i borba, dobar fudbal. Nismo imali sreće u Irskoj, moglo smo više golova da postignemo, ali tako se namestilo. Imamo još tri kvalifikacione utakmice i dobre šanse imamo za Svetsko prvenstvo- rekao je Rajković.

U prvom meču u Beogradu bilo je 4:1, ali se Srbija ne opušta previše.

- Luksemburg je dobra reprezentacija, ima kvalitet, što je pokazao u Beogradu. Mi smo bolja ekipa i ne treba da razmišljamo samo o pobedi. Biće teže tamo, ali imamo bolje igrače i ne bi trebalo da bude problema.

Opasnost vreba od heroja senzacionalne pobede Šerifa nad Realom u Ligi šampiona – Sebastijana Tila.

Foto: Tanjug/AP

Rajković spreman za nastavak kvalifikacija

- Video sam što je postigao gol. Znamo da ima dobar šut, gledamo svakog igrača koji može da napravi razliku i da ga onemogućimo. Nadam se da neće opet pogoditi.

Sa druge strane, uveren je da neće imati puno posla.

- Neću imati mnofo posla, moji saigrači će odraditi posao i da će sprečiti svaki napad. Treba otići rasterećeno, da damo maksimum i rezutat će doći sam po sebi. Iskreno se nadam da ćemo sačuvati gol.

Rajković je dodao da prati utakmice Crvene zvezde, čiji je bio kapiten, ali i Partizana i celokupne Superlige.

- Zvezda i Partizan su napravili veliki uspeh za naš fudbal. Oba tima su prva u grupama, želim im tu da ostanu. Da dođu do toga da imaju direktan plasman u Ligu šampiona. To bi bio ozbiljan uspeh- zaključio je golman Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading