MILAN POSLAO MILIONSKU PONUDU: Zvezdin BISER pred selidbom u Seriju A!

Autor:

Sport

04.10.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je prelazni rok i zvanično završen, na beogradsku "Marakanu" je stigla ponuda koju je zaista teško odbiti.

Foto: Republika

Republika

Foto: Republika

Ozbiljna ponuda stigla u Zvezdu

Naime, italijanski velikan Milan spremio je pet miliona evra za mladog prvotimca Zvezde, Marka Lazetića.

U Ljutice Bogdana je stigla i konkretna ponuda, sa precizno definisanim uslovima kupovine.

Samo se čeka na odgovor sa stadiona "Rajko Mitić", prenosi Sport Klub.

Talentovani Lazetić odavno je u žiži inostranih skauta. Stručnjaci italijanskog kluba, posle odličnih preliminarnih ocena, pratili su Zvezdinog "bisera" na nekoliko utakmica.

Takođe se navodi i da su ispratili uživo i 165. "večiti derbi", na stadionu Partizana, kao i da su se zadovoljni vratili u Milano i predočili sportskom sektoru da Lazetić ima potencijal i kvalitet za velika dela.

Zvezdin učenik, stasao je u školi i afirmisan u Grafičaru, Marko Lazetić potpisao je u martu profesionalni ugovor sa šampionom Srbije, oročen do 2024.

Mladi Marko je za senire crveno-belih upisao svega pet nasutpa, ali je na insistiranje aktuelnog šefa struke Dejana Stankovića odavno je priključen prvom timu.

Debi je upisao još u novembru prošle godine, kaljenje u Grafičaru iskoristio za još jedan korak napred u karijeri, gde se cementirao na poziciju lidera omladinskog tima.

Lazetić će januaru naredne godine napuniti 18 godina, punoletstvo po automatizmu anulira administrativne prepreke i u slučaju pozitivnog odgovora sa "Marakane", neće biti smetnji za realizaciju selidbe u klub iz Serije A.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading