TRAŽIO SAM TE DA BIH TE PREBIO: Mihajlović na SPEKTAKULARAN NAČIN čestitao rođendan Ibri!

Autor:

Sport

03.10.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović danas puni 40. godina!

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović na San Remu

Najbolji igrač Milana i legenda reprezentacije švedske, i dalje na milanskom San Siru briljira u dresu "rosonera" a golovima je već ispisao zlatnu stranicu u fudbalskoj istoriji.

Tom prilikom mnoge poznate fudbalske face, čestitale su divan dan čuvenim Ibrakadabri. 

Lepe reči uputili su mu selektor Azura Roberto Manćini, kao i legende poput Zvonimira Bobana, Havijera Zanetija, Fabija Kanavara, Siniša Mihajlović.

Aktuelni trener Bolonje prisetio se prvog susreta za Šveđaninom pa sve do poslednjeg zajedničkog nastupa na Sanremu.

- Prvi put kad smo se sreli razmenili smo uvrede do te mere da smo isključeni. Poslednji put kad smo se sreli pevali smo zajedno i veselili se. Od tog 20. aprila 2005. godine, kada sam došao u vašu svlačionicu da te tražim i prebijem (nisam te pronašao, ali mislio sam - "ovaj momak zaista ima muda"), do prethodnog festivala Sanremo kada si tražio da ti budem gost, prošlo je 16 godina. Morali smo prvo da se sukobimo da bismo uvideli da smo napravljeni od istog materijala: žilavi, samouvereni ljudi, ali pravedni - rekao je Mihajlović i nastavio:

- Vremenom sam shvatio da kao čovek vrediš više nego kao šampion. I još jednom sam to shvatio kad si me zvao dok sam bio u bolnici i nisi mogao da progovoriš zbog emocija. Pamtim da si mi rekao: Sini, pozovi bilo kad i dolazim, za tebe igram besplatno. Kako bih voleo da si u mom timu... Ali ipak je bilo ispravno što si se vratio u Milano. Da tamo okončaš svoju epsku karijeru. Klasa, jedinstven na svetu. Najlepše želje najdraži prijatelju moj. Za lavove poput tebe vreme što prolazi ne računa se - poslao je Siniša rođendansku poruku Zlatanu Ibrahimoviću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading