ZVEZDA JE KRIVA ZA SVE: Raspad u Razgradu! Ludogorec nakon poraza od crveno-belih DELI OTKAZE!

Autor:

Sport

03.10.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda je u desetkovanom sastavu što zbog povreda, što zbog pozitivnih testova na korona virus, ipak uspela da savlada ekipu bugarskog predstavnika u Ligi Evrope - Ludogorec, minimalnim rezultatom na njihovom terenu u Razgradu.

Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga je i srušio Ludogorec

Upravo ovaj poraz bio je i poslednji meč trenera bugarskog tima Vadasa Dambrauskasa, koji od danas nije više trener Ludogoreca.

<div id="mvp-content-body-top" class="left" relative"="" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 740px;">

Do prekida saradnje je došlo samo dva dana posle poraza od Crvene zvezde, a bugarski klub će za današnji derbi prvenstva, protiv Levskog, nači privremeno rešenje. 

- Upravni odbor Ludogoreca odlučio je da započne pregovore sa Valdasom Dambrauskasom i Marijusom Skenderisom o raskidu ugovora na mestu glavnog i pomoćnog trenera. Današnji meč protiv Levskog će voditi Stanislav Genčev, dok ćemo ostale detalje objaviti naknadno - zvanično je saopštio ovaj bugarski klub.

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Valdas Dambrauskas

Nakon odigrana dva kola u Ligi Evrope, Ludogorec ima samo bod dok je Zvezda je prva u grupi, sa osvejenih maksimalnih šest bodova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading