DELIJE SU KONAČNO DOČEKALE: Stanković prelomio! Veliko pojačanje u napadu Zvezde

Autor:

Sport

03.10.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Crvene zvezde beleži sjajne rezultate u ovom delu sezone. Četa Dejana Stankovića ima dve pobede iz prva dva kola Lige Evrope, ali zato nema pravo na kiks u domaćem šampionatu.

Republika

Foto: Starsport

Stanković ponovo kombinuje

I pored izostanka ključnih fudbalera zbog zaraze virusom korona, cilj je jasan - ciklus pred pauzu zaokružiti sa nova tri boda.

Podsetimo se, trener Dejan Stanković neće moći da računa, kao ni protiv Ludogoreca, na Aleksandra Kataija, Milana Borjana, Aleksandra Dragovića i Miloša Degeneka.

Ipak, pred meč domaćeg prvenstva, sa Metalcem njihove zamene, koje su se odlično pokazale u burarskom Razgradu u pobedi nad Ludogorecom (1:0) su spremene. Ali sprema se i poneka promena u startnom sastavu. 

Rivala iz Gornjeg Milanovca od starta će napasti Milan Pavkov, koji je asistirao za gol Gelora Kange od koga se očekuje da bude ponovo dirigent igre domaćina. Seku Sanogo se vraća u vezni red, gde će mu pomagati Nenad Krstičić.

U napadu se očekuje da uz Mirka Ivanića, proradi i El Fardu Ben, a poslednja linija se neće menjati, na čelu sa iskusnim golmanom Zoranom Popovićem.

Projektovani sastav crveno-belih za meč sa Metalcem izgleda ovako: Popović, Gobeljić, Eraković, Pankov, Rodić, Sanogo, Krstičić, Ivanić, Ben, Kanga, Pavkov.

Projektovani sastav crveno-belih za meč sa Metalcem izgleda ovako: Popović, Gobeljić, Eraković, Pankov, Rodić, Sanogo, Krstičić, Ivanić, Ben, Kanga, Pavkov.

Meč Crvena zvezda - Metalac na programu je u nedelju od 20 časova, na stadionu "Rajko Mitić". 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading