OGLASIO SE STANKOVIĆ: Zvezda u VELIKOM problemu pred duel sa Metalcem!

Autor:

Sport

02.10.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 12. kola Linglong Superlige Srbije u nedelju na Marakani dočekuju Metalac.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Zvezda će i na ovom meču biti oslabljena neigranjem Milana Borjana, Aleksandra Dragovića, Aleksandra Kataija i Miloša Degeneka.

- Žao mi je što i narednu utakmicu sa Metalcem igramo bez četvorice lidera, želim im da ozdrave što pre i da se vrate u tim. Ovu pauzu oko kvalifikacija, treba da iskoristimo na najbolji način. Ne znam ko će igrati, jer imamo malih problema, koji su bili prisutni i pred Ludogorec - rekao je Deki.

Zna se prioritet crveno-belih na meču protiv ekipe Žarka Lazetića.

- Očekuje nas utakmica protiv rivala koji želi da se nadmeće. Naš prioritet su tri boda, to je bitno, da li će biti ružno ili lepo, to me ne interesuje.

Stanković je prokomentarisao i stanje sa povredom Petra Stanića, koji je hramljajući napustio meč sa Ludogorecom.

- Stanić je dobio udarac u Bugarskoj od koga mu je noga odmah utrnula. Žao mi je zbog njega jer je ušao u ritam. Nije mogao da hoda kad smo sleteli u Beograd. Ali ipak je to samo udarac, nije ništa ozbiljnije i moraće da stisne zube.

Republika

Foto: Starsport

Seku Sanogo

Stanković je naveo da je Seku Sanogo odlično odradio štopersku ulogu.

- Rekao sam mu da ću mu produžiti karijeru i da će moći da igra do 40. godine. Sanogo je fenomenalan, adaptira se na sve uslove, pohvatao je sve konce, ekipa se osećala dosta sigurno - rekao je Stanković i dodao:

- Pohvalio bih svu petoricu, Gobeljić je ušao u idealan tim kola u Ligi Evrope, to je sve zasluga, rada, koncentracije, profesionalizma, lojalnosti i uvek grupa izbaci nekoga. Ja im svima čestitam. I ja sam u karijeri igrao sve pozicije, počeo sam od libera kod Tome Milićevića i to je velika prednost za svakog fudbalera", dodao je on.

Srbija je blizu toga da ima dva predstavnika u kvalifikacihama za Ligu šampiona, a to izuzetno raduje trenera srpskog šampiona.

- Brojke govore sve. To bi bio ogroman uspeh za srpski fudbal. Kada bismo imali dva u kvalifikacija ili jednog direktno, to bi bilo fenomenalno. Crvena zvezda već dugo radi na tome, nastavićemo da činimo sve u što je u našoj moći.

Utakmica Crvena zvezda Metalac igra se u nedelju sa početkom od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading