DOKLE ĆE MANČESTER TRPETI SOLSKJERA? Još jedan KIKS Junajteda na Old Trafordu!

Autor:

Sport

02.10.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda i Evertona odigrali su nerešeno 1:1 u uvodnom meču 7. kola Premijer lige.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Duel Kina i Ronalda

Mančester junajted tako nije uspeo da zabeleži pobedu na drugom uzastopnom meču na Old Trafordu, pa se pozicija menadžera Olea Gunara Solskjera dodatno pogoršala.

Norvežanin je na klupi ostavio Ronalda, Pogbu, Sanča... Ipak, Junajted je i pored toga bio nešto bolji rival u prvom poluvremenu.

Domaćin je u 43. minutu poveo prvencem ove sezone Antonija Marsijala, pa se na odmor otišlo rezultatom 1:0.

Solskjer je i pored vođstva odlučio da u 57. minutu izvede Marsijala i Kavanija iz igre, a na terenu su se našli Sančo i Ronaldo. 

Mančester jeste imao veliki posed lopte, ali je retko stvarao u nastavku neke ozbiljne šanse. Evrerton je svoju priliku dočekao i stigao do izjednačenja. Grej je povukao kontru, lepo dodao do Greja, a ovaj odmah prosledio loptu Taunsendu koji preciznim udarcem pogađa za 1:1.

Do kraja meča klub iz Liverpula je postigao još jedan gol i to preko Jerija Mine. Ipak, VAR ga je poništio zbog ofsajda, pa je ostalo 1:1.

Mančester je odigrao još jedan slab meč i pitanje je dokle će Ole Gunar Solskjer imati ovoliki kredit kod uprave "Crvenih đavola".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading