TOKOM REPREZENTATIVNE PAUZE: Stanojević POTPISUJE!

Autor:

Sport

02.10.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan nastavio je da niže uspehe. Crno-beli su na čelu Superlige Srbije ali i na čelu grupe u Ligi konferencija gde su na drugom meču grupne faze savladali estonsku Floru rezultatom 2:0.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Upravo zbog ovih rezultata u Humskoj se spremaju da, tokom predstojeće reprezentativne pauze, ponudi novi ugovor treneru Aleksandru Stanojeviću, kome važeća saradnja ističe narednog leta, saznaje Telegraf.

Podsetiom se, uprava Parnog valjka je već jednom iskazala nameru da obnovi saradnu sa aktuelnim trenerom i to u najkritičnijem trenutku od njegovog dolaska u klub, u maju ove godine, kada je Partizan poražen u finalu Kupa Srbije od najvećeg rivala Crvene zvezde.

Stanojević je nedavno u razgovoru pred navijačima otkrio da je posle pomenutog finala Kupa ponudio ostavku čelnicima, želeći da prezume odgovornost za neuspeh.

Međutim, klub je i tada verovao da je on pravi čovek na pravom mestu i na njegovu želju da napusti crno-bele mu je odgovoreno nesvakidašnje - ponudom da već tada produži saradnju.

Foto: www.partizan.rs

Aleksandar Stanojević

Tim se pod vođstvom Stanojevića plasirao u Ligu konferencija kroz veoma teške kvalifikacije i u pomenutom takmičenju drži prvo mesto u grupi B sa šest bodove i bez primljenog gola u dva meča, sa realnim šansama da se domogne evropskog proleća, dok je u prvenstvu takođe na prvoj poziciji sa samo jednim remijem (i to protiv Crvene zvezde) u deset utakmica i gol razlikom 33:3.

Takođe treba naglasiti i to da je upravo Stanojević čovek koji je ostvario zavidan  rezultat stigavši do 12 pobede sa Partizanom u evropskim takmičenjima i tako se izjednačio sa legendom crno-belih Ljubišom Tumbakovićem.   

Sve to je povod da Stanojević produži saradnju sa klubom, u kojem je i ponikao, i posle leta 2022. godine.

Međutim, pomena vredi i to da je straget crno-belih na direktno pitanje jednog od navijača, na pomenutom skupu minulog utorka, sa uzdahom konstatovao da trenutno ne može da odgovori da li će ostati i po isteku važećeg ugovora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading