SUMA SE PONOVO OGLASIO: Ovom porukom je Gvinejac doveo Grobare do suza!

Autor:

Sport

02.10.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji fudbaler Partizana, Gvinejac Sejduba Suma je nakon raskida ugovora sa klubom iz Humske, otputovao kući letom preko Pariza, a sada je u jednoj izjavi otkrio kakvi su mu dalji planovi.

Republika

Foto: Starsport

Sume je bio miljenik "Grobara"

Suma je otkrio da bi voleo da nastavi karijeru u Emiratima.

- Idem prvo kući da se odmorim, a posle bi trebalo da otputujem za Dubai, na pregovore oko dalje karijere. Sa Partizanom sa sporazumno raskinuo ugovor, tako da sam potpuno slobodan igrač. Nedavno sam rekao sve što sam imao, a najviše mi je na odlasku žao navijača Partizana, koji su bili uz mene i kada su me skoro svi u klubu otpisali - rekao je vidno razočaran Suma, a potom dodao:

- Situacija u Gvineji je sada potpuno mirna i radujem se odlasku u svoju rodnu zemlju - naglasio se je napadač u izjavi za Kurir.

Podsetimo, Partizan je ugovor sa Sumom raskinuo pre nekoliko dana, nakon što se fudbaler na Instagramu, u video objavi obratio javnosti i uputio reči kritike na račun uprave u Humskoj a naročito na konto trenera Aleksandra Stanojevića.

Ubrzo je došlo do sporazumnog raskida ugovora, te Gvinejac nema šta više da traži u Beogradu.

Mediji su potom preneli da bi Suma u narednim danima trebalo da kompletira transfer u jedan od najbogatijih klubova kuvajtske lige - SC Kuvajta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading