Montažer TV Partizana: Nasrnuli su kada su čuli srpski

Autor:

Sport

12.12.2017

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Montažer TV Partizan Filip Balać, koji je zajedno sa kolegom snimateljem napadnut u Kijevu, izjavio je da su huligani nasrnuli na njih kada su čuli srpski.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Stadion u Humskoj

- Nismo mi vikali, išli ulicom, dizali tri prsta, ponašali smo se najnormalnije. Bio je mrak, a oni su čuli da pričamo srpski. Svestan sam bio sve vreme, u suprotnom sigurno bih gore prošao. Ovako sam uspeo nekako da se zaštitim rukama. Mislio sam da će prestati ako sam na zemlji, ali oni su nastavili. Kada sam konačno ustao, samo mi je bilo u glavi da vidim gde je kolega, koga je tukla brojnija grupa - izjavio je Balać za "Novosti". 

Da podsetimo, ispred hotela u Kijevu pretučeni su kamerman i montažer TV Partizan. Njih je napalo desetak huligana sa obeležjima Dinama i fantomkama na glavi, dok ekipa TV Partizan na sebi nije imala obeležja kluba, saopšteno je iz Partizana. 

Posle ovog incidenta oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je istakao da će državni organi zatražiti privođenje i procesuiranje svih huligana odgovornih za napad na ekipu TV Partizan, kao i da će se pomno pratiti svaki potez ukrajinskih vlasti u tom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading