BIVŠI TRENER PARTIZANA PODIGAO SRBIJU NA NOGE: "Zakopao" je crveno-bele pred važan meč!

Autor:

Sport

01.10.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U derbiju 12. kola Superlige Srbije, u nedelju od 16 časova u Kruševcu, sastaju se ekipe Napretka i Partizana

Republika

Foto: Starsport

Bivši treneri Partizana na Marakani uoči večitog derbija

Trener crveno-belih iz Kruševca, inače bivši pomoćnik Save Miloševića u Partizanu Milan Đuričić, osvrnuo se na meč sa crno-belima:

- Dolazi nam u goste tim koji u dosadašnjem delu prvenstva ima devet pobeda i remi sa Crvenom zvezdom. Najefikasniji su, sa prosekom od 3,3 gola po utakmici, a primili su samo tri. I moram da napravim jednu digresiju: jedan njihov igrač košta duplo više nego ceo naš tim, ali fudbal ne bi bio fudbal kada bi se samo to gledalo. Mi ćemo učiniti sve da pružimo maksimalan otpor, da ne odstupimo od našeg načina igre.

- Partizan je moćan, snažan, individualno jak. Šta to znači, i kad igraju slabo uvek se neko pojavi, da li je to Natho, Rikardo, Marković i jednim potezom reši. I ako na taj način uđete u njhovu mašinu, jako je teško iščupati se. Znam, naravno, kako možemo sa Partizanom. Bilo bi neozbiljno da kažem da idemo da pobedimo, iako nam je to želja na svakoj utakmici. Suština priče je da ćemo dati sve od sebe i niko ne treba da sumnja da ćemo igrati fudbal i da će biti zanimljivo- izjavio je Đuručić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CrniBombarder

01.10.2021 18:15

Šta bre Napredak skida gaće pred Partizanom glat taj je meč već dogovoren da se Napredak skloni