GROBARI SU KONAČNO SREĆNI: Brzonogi VIHOR ponovo šparta u Humskoj!

Autor:

Sport

02.10.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marković s dva gola Flori samo nastavio sjajne partije u Evropi i pokazao da u njemu i dalje ima kvaliteta za najviši nivo.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana tokom meča sa Florom u Ligi konferencija

Ima već osam godina otkad je Lazar Marković (u to vreme najveći talenat srpskog fudbala uz Aleksandra Mitrovića) za 7.000.000 evra iz Partizana prešao u Benfiku. Za svega godinu dana usledio je tri i po puta veći transfer u Liverpul i delovalo je da je nebo granica za brzonogog Čačanina. Ali ne lezi, vraže. Naredne godine pojele su skakavci i brojne pozajmice tokom kojih je Lazar izgubio sebe. Da bi fudbalski vaskrsao, morao je da se vrati kući, na početak puta, kao u ne ljuti se čoveče, ali to se ispostavio kao pravi potez.

Republika

Foto: Starsport

Marković dvostruki strelac za crno-bele protiv Estonaca

Pod Aleksandrom Stanojevićem vratio je deo fudbalski božanskog u sebi, znate ono kada se zaleti brzinom vetra, a svaka lopta ostaje u njegovim nogama. Dva gola protiv Flore u trijumfu Partizana (2:0), koji bi trebalo da donese proleće u Ligi konferencija, samo su nagrada za trud i hrabrost, ali i znak da je Marković fudbalski sazreo. Otud i traka na njegovoj ruci i beskrajno poverenje trenera. Na osam evropskih mečeva ove sezone, a oni su uz derbi sa Zvezdom valjda najrelevantniji, postigao je tri gola i tri puta asistirao. Ali ne želi da ističe sebe u prvi plan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ljuta bitka sa Harijem Kejnom

 

Zbog sjajne partije protiv Flore UEFA je Lazara Markovića uvrstila među kandidate za najboljeg igrača kola u Ligi konferencija. Glavni rival srpskom fudbaleru biće napadač Totenhema Hari Kejn, koji je iz tri šuta postigao tri gola protiv Mure (5:1).

- Mnogo nam je bitna pobeda, da nastavimo s dobrim partijama u Evropi, da pokušamo da doguramo što dalje i veoma smo zadovoljni zbog toga. Srećan sam zbog golova, naravno, ali nebitno je ko daje golove, bitno je da smo pobedili, da igramo dobro i da nastavimo tako - istakao je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading