DELIJE KAO NA IGLAMA: Mirko Ivanić najavio VELIKU STVAR za Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

01.10.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna evropska noć za pamćenje kada je reč o Crvenoj zvezdi. Pobeda nad Ludogorecom rezultatom 1:0, koja je po mišljenju Mirka Ivanića potpuno zaslužena.

Republika

Foto: Starsport

Ofanzivni vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić tokom meča u Razgradu

- Odigrali smo taktički perfektnu utakmicu i bez ikakve dileme - zaslužili pobedu. Imali smo više šansi, bili smo konkretniji i gol Kange došao je u pravom trenutku. Videlo se da smo se dobro spremili za utakmicu, skenirali smo ih na pravi način, odrađen je dobar skauting i sve se to pokazalo na terenu. Srećan sam zbog pobede, sada se okrećemo Metalcu, jer je i prvenstvo veoma bitno za nas - počeo je Ivanić.

Crvena zvezda je posle dve odigrane utakmice prva u grupI F sa šest osvojenih bodova.

Ponosan sam na činjenicu da smo prvi u grupi posle dva odigrana meča, ali ima još da se igra, nismo ni na pola puta. Čeka nas Midtjiland, pa dve utakmice kod kuće i još jedna u gostima. Ipak, izuzetno mi je drago što smo lideri u grupi, voleo bih da tako i ostane, mislim da smo u stanju to da napravimo - zaključio je Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading