FILMSKA PLJAČKA U PARIZU: Maskirani pljačkaši upali u hotel u kojem živi LIONEL MESI! Odneli NAKIT I KEŠ!

Autor:

Sport

01.10.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati fudbaleri su u poslednje vreme često meta lopova koji za trenutak pljačke biraju termin u kojem fudbaler koji im je "na meti" igra utakmicu. Tako je i prema poslednjim informacijama, legendarni argentinski fudbaler Lionel Mesi bio meta filmske pljačke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Naime, pljačkaši su ukrali novac i nakit velike vrednosti prilikom upada u pariski hotel, u kome Mesi živi.

Kako navodi list "Dejlli mejl" pljačkaši su ušli u hotel spuštajući se sa krova, sa spoljne strane zgrade. 

U hotel su uspeli da uđu tako što su se probili preko otvorene terase, jedan sprat iznad apartmana gde živi proslavljeni fudbaler, gde dan košta oko 20.000 evra.

Opljačkane su četiri sobe samo nekoliko nedelja nakon što je Mesi mahao navijačima sa terase svog luksuznog doma, preneo je "San".

Nakon pregleda nadzornih kamera, ustanovilo se da su u pljački učestvovala dva maskirana muškaraca koji su se spustili na terasu na šestom spratu u sredu uveče, 22. septembra.


Te noći, Pari Sen Žermen je gostovao u Mecu, na severoistoku Francuske, ali je Mesi ostao u apartmanu zbog povrede.

Hotel je nakon krađe pojačao je obezbeđenje, ali poprilično kasno, s' obzirom da je jedna od žrtava izjavila je da joj je nestala ogrlica vredna 3.500 evra, minđuše od 600 evra i 2.500 evra u kešu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading