DELIJE ĆE GA ZBOG OVOGA "RAZAPETI": Dioni nikoga ne poštuje, BACAO I GAZIO Zvezdinu opremu (VIDEO)

Autor:

Sport

01.10.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je slavila u sinoćnom meču u Razgradu protiv bugarskog Ludogoreca minimalnim rezultatom 0:1. Junak meča bio je Gabonac Gelor Kanga koji je pre pet godina u duelu sa istim timom proglašen za tragičara uprkos postignutom golu.

Republika

Foto: Starsport

Dioni se neprimereno ponašao

Jedan od startera na ovom meču u Bugarskoj bio je i francuski napadač Loi Dioni.

Francuz svojom igrom ni ovaj put nije oduševio navijače Zvezde a verovatno ni trenera Dejana Stankovića koji ga je izveo iz igre u 57. minutu meča i po svemu sudeći napravio odličan potez uvođenjem u igru Milana Pavkova.

Jedino što je Dioni pokazao u pomenutom meču bio je loš udarac glavom u dobroj poziciji u prvom poluvremenu i očajna asistencija za Bena u situaciji u kojoj su crveno-beli mogli da dođu do vođstva.  

Dioni kao da nije bio svestan svoje loše partije te je po izlazku iz igre bio vidno nezadovoljan a čak je i bacio i klupsku jaknu, koju je potom i zgazio dok je nešto nervozno objašnjavao sunarodniku Akselu Bakajoku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading