JEZIVA SCENA KOJA JE SVE PODSETILA NA ERIKSENA: Otkriveno stanje fudbalera Flore koji se srušio u sred meča sa Partizanom!

Autor:

Sport

01.10.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, sve češće u poslednje vreme na fudbalskim terenima gledamo jezive scene kolabiranja fudbalera. Jedna od takvij veoma stresnih scena je i on sa meča Danska - Finska kada se iskusni Kristijan Erikse "srušio" na travu nakon što mu je srce zastalo.

Republika

Foto: Starsport

Hitna pomoć na terenu u Humskoj

Slična situacija se sinoć desila i na stadionu Partizana u Humskoj na meču grupne faze Lige Evrope u kojem je Partizan savladao estosnku Floru. 

Defanzivac estonskog kluba Markus Sepik se u 72. minutu srušio na zemlju a ubrzo su se na terenu pojavila i kola hitne pomoći koja su ga prevezla direktno u Urgenti centar. 

Odmah nakon meča trener fudbalera Flore Jirgen Hen rekao je da prema informacijama koje ima igrač, Sepik nije doživeo srčani udar.

- Sepik je osetio slabost i bol u grudima, ali ono što znamo za sada da nije u pitanju infarkt i on se sada oporavlja - otkrio je Hen na konferenciji za medije nakon meča.

Trener Flore je takođe istakao i da je sada sve na nivou spekulacije i da se povređeni Sepik nalazi u stabilnom stanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading