TRENER LUDOGORECA IMA ZA ČIM DA ŽALI: Otkrio jedini razlog poraza u Razgradu!

Autor:

Sport

01.10.2021

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa aktuelnog šampiona Srbije, Crvena zvezda, sinoće je u bugarskom gradu Razgradu savladala Ludogorec rezultatom 0:1 u drugom meču grupne faze Lige Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Dambrauskas nakon meča u Razgradu

Nakon utakmice svoje viđenje meča, uz trenera Zvezde Dejana Stankovića, dao je i trener domaćih Valdras Dambrauskas.

- Čestitam Zvezdi. Mislim da je utakmica bila izjednačena. Naš šut je pogodio prečku, njihov je ušao - to je bila razlika. Imali smo svoje momente, ali nismo uspeli da postignemo gol. Taj gol je ono što je napravilo razliku između njih i nas. Svaki tim je imao svoje probleme sa povredama, ali one su deo igre, a nedostatak Despodova i Nedijalkova ne bi trebalo da bude izgovor. Ne želim da pravim proračune oko naših šansi za nastavak takmičenja, već gledam od utakmice do utakmice - istakao je Dambrauskas.

Crvena zvezda je ovim trijumfom napravila ogroman korak ka proleću u Evropi. Trenutno se osamila na prvom mestu grupe. A u sledećem kolu je očekuje duel protiv danskog Mitjilanda. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading