ADEM LJAJIĆ PONOVO NA UDARU: Predsednik Bešiktaša opleo po Srbinu!

Autor:

Sport

30.09.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bešiktaš je doživeo drugi poraz u Ligi šampiona, a predsednik kluba iz Istanbula Ahmet Nur Čebi je posredno označio za krivca srpskog fudbalera Adema Ljajića koji nije ni igrao u elitnom takmičenju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Adem Ljajić u dresu Bešiktaša

Navijači su očekivali više posle dolaska zvučnih pojačanja iz Čelsija i Barselone Batušajia i Pjanića, pa je predsednik morao da se pravda posle poraza od Ajaksa.

Tom prilikom se dotakao se budžeta kluba, i u negativnom kontekstu spomenuo srpskog fudbalera Adema Ljajića koji ima jednu od najvećih plata u klubu.

- Doveli smo Pjanića, koji uopšte nije skup. Za njega dajemo 2.750.000 evra, a on godišnje prima 9.000.000. Tim košta 50 miliona i već smo potrošili četvrtinu zarađenog od Lige šampiona da bismo bili prvaci u Turskoj i da bismo našu zemlju što bolje predstavljali. Takođe, isplatili smo poslednju platu Ljajiću od dva miliona evra. Ja bi voleo da znam kako su sklopljeni milionski ugovori sa Lensom i Ljajićem za koga je dato 6.250.000 evra. Za njih nema više zainteresovanih da ih uzmu. Od Karagurmuka smo za Lensa dobili ponudu od 300.000, dok za Ljajića više niko i ne pita - rekao je predsednik Bešiktaša.

Ljajić se dovodio u vezu sa povratokom u Partizan, ali srpski ofanzivac ima ugovor sa turskim klubom do 2022. godine.

Bešiktaš igra u grupi sa Ajaksom, Borusijom Dortmund i lisabonskim Sportingom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading