NEVEROVATAN PODATAK: Delije ga kritikuju a Dioni uradio ono što ne može cela Evropa (VIDEO)

Autor:

Sport

30.09.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa moldavskog Šerifa ovih dana pravi pravu pometnju u evropskom fudbalu. Klub koji je zaustavio šampiona Srbije, Crvenu zvezdu, na pohodu ka Ligi šampiona, u elitnom takmičenju beleži neverovatne rezultate.

Republika

Foto: Starsport

 

Ipak ono što je i dalje na strani beogradskog tima je i podatak da je upravo Zvezdin napadač Loi Dioni poslednji fudbaler koji je u evropskim utakmicama zatresao mrežu Šerifa. 

To se dogodilo 3. avgusta na stadionu "Rajko Mitić" kada je francuski napadač u nadoknadi vremena prvog poluvremena zatresao mrežu golmana gostiju i tako postavio i konačan rezultat prvog meče ove dve ekipe. 

Gol Dionija možete pogledati na priloženo snimku, počevši od 02:00.

Deset dana kasnije Šerif je na svom stadionu savladao crveno-bele i tako otpočeo zavidan niz rezultata.  

Tim iz Tiraspolja je zatim u plej-ofu kvalifikacija slavio nad Zgrebačkim Dinamom ukupnim rezultatom 3:0 i tako se domogao prestižne Lige šampiona. 

Šerig je upao u veoma tepku grupu u kojoj su se našli Šahtjor, Inter i Real Madrid.

Unapred otpisani moldavci su najpre savladali Šahtjor rezultatom 2:0 da bi u narednom kolu bili bolji od španskog velikana Reala iz Madrida (2:1). 

Taj meč obeležili su i promašaji Luke Jovića koji je nekoliko puta bio u izglednoj prilici ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Na tom meču je mrežu Šerifa zatresao i Francuz Karim Benzema ali iz jedanaesterca, što ne umanjuje podatak da je upravo Dioni taj koji je iz igre uspeo da savlada golmana ovog moldavskog kluba u naletu.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading