U FULAMU PROMENILI PLOČU: Mitrović je naš ključni igrač ne samo zato što postiže golove!

Autor:

Sport

30.09.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Londonski Fulam niže uspehe u Čempionšipu a najveće zasluge svakako pripadaju napadaču, reprezentativcu Srbije, Aleksandru Mitroviću.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Mitrović je na jučerašnjem meču protuv Svonsija postigao het-trik za prvih 45. minuta igre i tako izbio na čelo liste strelaca. Takođe je ostvario zavidan rezultat od 10 golova na 10 utakmica. meh na lice treneru Marku Silvi.

- Za Mitra kada postigne tri gola znači da je imao veoma dobru noć. Ali, isto tako je bio i sjajan način kako smo mu stvarali šanse. Nijedan golgeter na svetu ne može da trese mreže bez pomoći ostatka tima, a mi smo sve činili za njega da postiže golove - rekao je Silva posle Svonsija.

Biranim rečima je portugalski stručnjak nastavio da priča o srpskom golgeteru.

- Ovi golovi su razlog zašto je Mitrović sa nama, zašto je potpisao novi ugovor i zašto igra na svakoj utakmici, jer takmičenje poznaje jako dobro. On je naš ključni igrač i to ne samo zato što postiže golove, nego zbog načina na koji igramo. A, naravno da je velika stvar što redovno trese mreže.

Prošle sezone za Mitrovića nije bila najbolja situacija u Fulamu. Delovao je nezadovoljno i nimalo srećno dok je londonski klub igrao u višem rangu takmičenja - Premijer ligi, međutim sada je situacija potpuno drugačija.

- Od prvog dana otkako smo zajedno u klubu, Mitrović je srećan. Potpuno je posvećen ekipi. Kada tim pobedi, raduje se kao svi drugi, kada izgubimo, tuguje kao i svi. Radi naporno da bismo ostvarili uspeh na kraju sezone - ispričao je Marko Silva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading