PODATAK KOJI UNOSI STRAH U KOSTI SVAKOM RIVALU: Humska je godinama NEOSVOJIVA TVRĐAVA!

Autor:

Sport

30.09.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan večeras igra meč drugog kola grupne faze Lige konferencija. U Beograd stiže tim estonske Flore koja ima prilično uspeha u Evropi ali ipak postoji podatak koji gostima svakako unosi strah u kosti.

Republika

Foto: Starsport

Partizan več četiri godine brani domaći teren

Naime, pre tačno četiri godine (28. septembar 2017.) Partizan je pretrpeo poraz kod kuće od Dinama iz Kijeva u grupnoj fazi Lige Evrope.

Iako su crno-beli vodili sa 2:0, usledio je veliki preokret (3:2) i tri boda su iz Humske otišla u nepovrat.  

Od tog dana pa sve do danas, za četiri pune godine, crno-beli su pretrpeli samo još jedan poraz na svom terenu kada su evropske utakmice u pitanju.

Tim koji je poslednji pokorio Humsku bio je engleski velikan Mančester junajted minimalnim rezultatom 1:0 i to udarcem sa bele tačke.

Za sve te četiri poslednje godine sve do današnjeg meča sa Florom, Parni valjak je uspešno branio domaći teren, pa je od 17 utakmica kod kuće, osim jednog poraza, ostvario 12 pobeda i četiri remija, uz gol-razliku 33:13.

U Humskoj su padali timovi kakvi su Rudar (3:0), Trakaj (1:0), Konahs (3:0), ali i ekipe ozbiljnijeg ranga, kao što su Jang Bojs (2:1), Nordsjeland (3:2), Malatija (3:1), Molde (2:1), Astana (4:1), Santa Klara (2:0).

Partizan je u tom periodu i remizirao sa Bešiktašem (1:1), Plzenom (1:1), AZ Alkmarom (2:2) i Sočijem (2:2).

Utakmica Partizan - Flora na programu je u četvrtak od 18.55

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading