SO NA RANU DELIJAMA: Srbin iz Šerifa OPLEO po Crvenoj zvezdi - potcenili su nas!

Autor: Republika

Sport

29.09.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Šerifa Dušan Marković prokomentarisao je senzacionalni trijumf nad Real Madridom u Ligi šampiona

Republika

Foto: Starsport

Šerif izbacio Crvenu zvezdu i kvalifikacijama za Ligu šampiona

Moldavski Šerif je glavna tema fudbalske Evrope posle neverovatne noći u Madridu i trijumfa 2:1, koji će večno biti zapisan u istoriji kluba.

Na putu do grupne faze Lige šampiona, klub iz Tiraspolja je izbacio Crvenu zvezdu i Dinamo Zagreb. Bili su nipodaštavani, a sada prave dar-mar u eliti.

Golman Šerifa Dušan Marković iznosi interne lične i timske utiske posle senzacije:

- Jutros kad smo se sreli i svima sam čestitao. Posebno mi je drago zbog šefa stručnog štaba Jurija Verniduba jer je zaista posvećen poslu, dobar je čovek i veliki profesionalac, zaslužio je uspeh, kao i čitav stručni štab i igrači. Čitav tim je predan, odano radi i to nam se vraća kako u Ligi šampiona tako i u prvenstvu. Sada su se potvrdile moje reči da je Zvezda potcenila Šerif, svi znaju kakva je atmosfera bila pred taj dvomeč. Šira javnost nije svesna kako rade ljudi ovde u klubu. Stižu mi poruke non-stop i na polovinu nisam stigao ni da odgovorim. Ostaje mi samo žal što nisam iskusio uživo kakav je osećaj pobediti Real u Madridu. Problem je što imamo veliki broj stranaca, veći nego što je dozvoljeno da bude registrovano u UEFA. To je fudbal, ipak ne mogu da se žalim, imam zaista ravnopravan status - rekao je Marković za "Mozzartsport".

Šerif je tpodle dva kola vodeći tim grupe D za maksimalnih šest bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading