KIŠA ASISTENCIJA ZA RIKARDA: Partizan sa NOVIM desnim bekom napada Floru!

Autor:

Sport

29.09.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dočekaće u četvrtak Floru u okviru 2. kola grupne faze Lige konferencija, a od prvog minuta na terenu će se naći Marko Živković.

Republika

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Partizana

Rokadu u defanzivi najavio je trener "parnog valjka" Aleksandar Stanojević, a Živković, pak, obećava asistencije za prvog strelca ekipe Rikarda Gomeša.

 Nadam se. Nebitno mi je da li mu asistiram centaršutevima ili pasom po zemlji. Kako god, samo da Rikardo postigne gol, to je najvažnije – poručio je Marko Živković na konferenciji za medije uoči duela sa estonskim predstavnikom.

Republika

Foto: Starsport

Živković optimističan pred Floru

Odličnom beku je glavni konkurent za mesto u timu iskusni Aleksandar Miljković.

– Konkurencija je dobra i uvek me tera da igram bolje.Na programu je dosta mečeva, šef neprestano rotira, pa moramo svi da budemo spremni, a ja nemam nikakav problem. To se samo zove konkurencija, ali generalno gledano, svi igramo.

Za kraj, defanzivac viešampiona Srbije izrazio je uverenje da će njegov tim stići do novih bodova u trećem po rangu evropskom takmičenju.

- Igramo protiv veoma iskusne ekipe, koja u svojim redovima ima mnogo reprezentativaca. Ali, igramo na našem stadionu i hoćemo da dobijemo utakmicu - jasan je Marko Živković.

Podsećanja radi, utakmica Partizan - Flora na programu je u četvrtak od 18:45 časova u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading