STIGLA POTVRDA! Gore je nego što su Delije STRAHOVALE, poznato koliko će pauzirati Zvezdin kvartet!

Autor:

Sport

29.09.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradske Crvene zvezde preživljava težak period već više od nedelju dana. Naime, pred meč drugog kola Lige Evrope sa Ludogorecom, pozitivan test na korona virus dobili su lideri tima iz Ljutice Bogdana: Aleksandar Katai, Milan Borjan, Miloš Degenek i Aleksandar Dragović.

Republika

Foto: Starsport

Crveno-belima neće biti lako

Danas su porema planu obavljeni pregledi svih fudbalera Zvezda a doktor Miljko Ristić je izjavio da će zbog korone crveno-beli biti osakaćeni u narednih mesec dana.

Čuveni kardiolog kaže za Kurir da će svi oboleli od korone imati dugu vremensku pauzu.

Iz tih razloga je pod upitnikom i njihovo igranje protiv Midtjilanda 21. oktobra u Danskoj, te utakmice Superlige protiv Metalca na Marakani (2. oktobar), Kolubare u gostima (16. oktobar) i niškog Radničkog kod kuće (23. oktobar).

- Borjan, Dragović, Katai i Degenek su pozitivni. Novi sojevi virusa korona imaju i nove karakteristike. U početku smo mislili da se radi o stomačnom virusu, zbog učestalih proliva, jer nisu imali problema sa plućima. Ali, kada su im uzeti brisevi bili su pozitivni. Lakša je klinička slika, moraće da pauziraju dve do tri nedelje - rekao je za Kurir Miljko Ristić.

Ostali fudbaleri koji su u 11 časova odradili nove testove na koronu bili su negativni. 

- Dobili smo rezultate i svi su negativni. Tako da mogu u Bugarsku - istakao je Miljko Ristić, a potom dodao:

- Kad je čovek zaražen od korone, on nema naročitih tegoba. Testiranje može biti danas negativno, a sutra pozitivno. Juče su svi igrači Crvene zvezde bili testirani, četvorica su bili pozitivni.

Upravo iz gorenavedenih razloga trener Dejan Stanković je danas na konferenciji za medije izjavio da promenjen plan putovanja Zvezde u Razgrad. Tačnije da crveno-beli neće imati predviđen trening na stadionu Ludogoreca već će otputovati direktno na meč. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading