OPET LAŽI, OPET PREVARE: Bivši fudbaler Partizana OPLEO po Stanojeviću! (FOTO)

Autor:

Sport

29.09.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je imao konferenciju sa navijačima , a između ostalog je govorio o bivšem fudbaleri crno-belih Filipu Stevanoviću koji nije imao zapaženu ulogu pod njegovom "komandom".

Republika

Foto: Starsport

Nekadašnji tim Partizana

Stevanović, koji je fudbaler Mančester sitija na pozajmici Herenvenu na sve to imao kratak komentar koji je posle sam uklonio sa društvenih mreža.

- Opet laži, opet prevare!

Administratori stranice na Instagramu "pbg.news" našli su se vrlo brzo pod udarom svojih pratilaca kojima je zasmetao nestanak Stevanovićevog komentara, ali su oni dali objašnjenje za nastalu situaciju.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Stevanović navodno obrisao komentar o Stanojeviću

Stanojević je opširno govorio o tome zašto je mladi fudbaler izgubio status u timu posle njegovog dolaska.

- Fića je otišao, onako, sa nekom gorčinom, nezadovoljan, i ja to znam. Ja sam s njim pričao bezbroj puta. Fića je poslednji Falijev igrač u Partizanu i nažalost nije zadovoljan i misli da ga nismo ispoštovali. Prvo da vam kažem, Fića se ugojio 5-6 kilograma u periodu kad nije bio u formi.

Republika

Foto: Starsport

Filip Stevanović

- Tada sam mu rekao: 'Fićo, ti si se ugojio, već si potpisao, tebe ništa ne interesuje, ne možeš tako, ali iz razloga što si Partizanovo dete stavljaću te da igraš i da ulaziš u igru, ali ti ne zaslužuješ da uopšte budeš ni među 18 ili 20 igrača. Ja sam onda njega stavljao po pet-deset minuta, a nisam Jovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Smederevac

29.09.2021 14:19

Ficiko -kad tad moras da se vratis u Partizan zbog nas navijaca !!!