STANKOVIĆ UNAJMIO "ŠPIJUNA": Stigle VAŽNE INFORMACIJE iz Bugarske pred meč sa Ludogorecom!

Autor:

Sport

29.09.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će u četvrtak na megdan Ludogorecu bez četvorice ključnih igrača, ali crveno-beli imaju pomoć od nekadašnjeg trenera Slaviše Stojanovića.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković - trener Crvene zvezde

Stojanović koji je Zvezdi doneo titulu prvaka Srbije 2014. je otkrio kako je pomagao svom nekadašnjem klubu pred meč sa ekipom iz Razgrada koju dobro poznaje.

Iskusni stručnjak je u dva navrata radio u Bugarskoj u Levskom iz Sofije, pa je zato bio idealan "špijun" za crveno-bele pred susret s Ludogorecom.

- Da, istina je da sam pomogao. Normalno je da su me asistenti i treneri Crvene zvezde pitali za informacije o Ludogorecu- počeo je Stojanović za bugarski portal "Dsport".

Foto: Starsport

Slaviša Stojanović - nekadašnji trener crveno-belih

- Poznajem ekipu Ludogoreca. Normalno je da su tražili informacije, kako bi napravili najbolji tim za ovu utakmicu- rekao je on, a potom istakao da veće šanse u ovom meču daje Crvenoj zvezdi.

- Ja sam za Zvezdu, to svi dobro znate. Dajem prednost Zvezdi jer ima više iskusnih igrača, ali svi znamo i da Ludogorec ima kvalitetne fudbalere. Mislim da će sitni detalji odlučiti pobednika- poručio je Slaviša Stojanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading