UPRKOS SERIJI POBEDA: Stanojević podneo OSTAVKU posle derbija!

Autor:

Sport

28.09.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odgovarao je na pitanja navijača Partizana na tribini koja je održana na stadionu u Humskoj 1.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Stanojević je otkrio da je posle finala Kupa i poraza posle penala od Crvene zvezde podneo ostavku na mesto trenera crno-belih.

- Imali smo 19 pobeda, stabilizovali se i potom izgubili finale Kupa. Izgubili smo finale protiv Zvezde i podneo sam ostavku, iskreno, kad sam došao u klub. To je bio moralni čin, jer Partizan mora da osvaja trofeje i ulazi u Evropu. I ja sam iskrenu ostavku dao i otišao. Ljudi iz kluba su me vratili, nema potrebe da patetišem. Nema alibija - rekao je Stanojević.

Prokomentarisao je i dešavanja na tom derbiju.

- Znate svi šta se desilo sa Asanom, otišao je i sve nas je ostavio. Bili smo hendikepirani. Nije bilo špica, igrao je Holender, nije bilo Asana, a Suma povređen. Rekao sam da će biti produžeci na tom meču i da Natho ne može da igra 120 minuta. Bio je plan da Suma uđe što kasnije, jer je to dodatnih 30 minuta. Sa svim tim problemima, odigrali smo 0:0 i prošli produžetke. Da nisu oni bili bolji od nas? Nismo ni mi bili bolji od njih. To je bio naš maksimum u tom trenutku... - dodao je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
aleksandar

28.09.2021 22:05

Prenesite ljudima da je rekao da je zapretio Predsedniku Vucicu da ce ici na proteste ispred skupstine ako "prvenstvo ne bude regularno" sto u njegovom slucaju znaci ako ga on ne osvoji