Stanojević progovorio o dešavanjima na derbiju - rekao sam mu svašta!

Autor:

Sport

28.09.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je izašao pred navijače i govorio na teme koje interesuju fudbalsku javnost.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević na konferenciji sa navijačima Partizana

Stanojević je bio u žiži javnosti posle 165. večitog derbija kada se pojavio snimak na kome se uopšte ne raduje zbog vodećeg gola protiv najvećeg rivala.

- Kad date gol na teškim utakmicama, znate vi gde vam je 90. minut? Vi da se radujete, a utakmica ko godina traje... Rekao sam momcima, stalno smo neka alibi priča, da pokažemo da smo bolji, ali Zvezda nam beži deset bodova. Ja neću to. Onda nemaš pritisak. Nego sam im rekao sad im pokaži kad možeš da im pobegneš na pet bodova. Izlazimo na derbi - sramotno! Polupreplašeno, neki respekt... To je najveće razočaranje koje sam doživeo. Imaš dva boda prednosti, imaš svoj stadion, a mi počeli kao da smo četvrti na tabeli.

On je otkrio kako je motivisao fudbalere...

- Natho posle radi neke taktičke stvari koje sam mu rekao da ne radi, na njega nikad ne vičem. Pametniji, zna bolje fudbal od mene. Ja sam mu tad rekao svašta! Vrištao na njega, on posle minut postiže gol. I sad zamislite mene kao idem i skačem u siutaciji kad sam mu svašta rekao. A voleo bih da ste me videli kad je trebalo da postignemo gol i završimo derbi... Tako da, nemojte molim vas da pomišljate na neke gluposti.

Trener Partizana je svestan da ima veliku podršku navijača, pa je progovorio o optužbama koje trpi sa spoljnih strana.

- Je l' moguće da me branite da nisam slavio gol protiv Zvezde? Da me braniš da nisam član albanske mafije? Je l' moguće da me branite od toga? Kad sam to shvatio, onda sam rekao daj bre da kažem ja nešto. Pričaju da li smo rasisti ili ne znam šta, pa ja samo od stranaca crnce i dovodim. Čak mi je Raća Petrović jednom rekao da malo više forsiram Medu Kamaru nego domaće igrače, to mi kaže igrač koji je dao gol u derbiju i doneo titulu. Moreiru sam ja lično doveo kao pomoćnik Đukiću. Ja, lično. Naravno, Đukić je to prihvatio. Dolazi Tejgo, dolazi Adija, dolazi Rikardo... Bila nam sad dva momka iz Gane na probi...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

28.09.2021 16:38

COVEK NIJE NORMALAN KOLIKO JE OPSEDNUT ZVEZDOM NAJTROFJNIJIM TIMOM U REGIONU.KAKO DA SE RADUJE I SVE JE OBJASNIO NA KONFERENCIJI KAKAV JE COVEK JA SAMO JA I TO JE TO...