STANOJEVIĆ U SUZAMA PRED GROBARIMA: Od Sume sam dobio UDARAC U BRADU, ima JOŠ NEZADOVOLJNIH u timu!

Autor: Republika

Sport

28.09.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izašao je pred navijače koji su spremni da mu postave pitanja o aktuelnostima u timu.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević odgovorio na pitanje navijačima Partizana

Stanojević je hrabro rešio da odgovara na sva pitanja navijača. Naravno, goruća tema je odlazak Sejdube Sume:

- Suština cele priče je da imate toliko situacija da se borite sa toliko situacija i taman mislite gotovo je, pobedili ste utakmicu, a dobijete udarac u bradu od svog igrača za koga ne možete da vidite da ga je pogodila situacija - istakao je Stanojević.

Na optužbe bivših članova uprave da je rasista, Stanojević daje dobre primere iz prošlosti:

- Spočitava mi se da ne volim strance, a oni su bili ovde i pre deset godina i biće za deset godina i neke sam voleo više od naših igrača. Svuda imate zadovoljne i nezadovoljne igrače. To je normalno. Ja sad u ekipi imam 6-7 domaćih igrača koji su mnogo nezadovoljni. Uvek će se neko javiti da je nezadovoljan ili zadovoljan. Ja nisam imao nikakav problem sa Sumom. Ja nikad neću reći lošu reč za igrača Partizana. Važno je samo da napravimo komunikaciju. Ali ne možete sa svima - navodi Stanojević, pa kreće u detalje o pregovorima sa Sumom:

- Ja sam njemu rekao pre šest meseci da je teško da se uklopi. Napravio je prvi, drugi, treći problem. Ja sam tad pričao o njemu, kad je napravio treći problem. Staviću ga u tim iako nije možda zaslužio nekad, jer radim samo za Partizan. Radim i za sebe, da ne patetišem, naravno. Za Rikarda sečem vene jer dušu daje, za tri puta manje uslove je došao ovde da ide, igra pod injekcijama, gine...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading