Lekari obradovali Đukića: TOŠIĆ I EVERTON SPREMNI ZA DERBI

Autor:

Sport

12.12.2017

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji pojedinci u redovima Partizana ove jeseni Everton Luiz i Zoran Tošić dobili su zeleno svetlo od lekarskog tima za nastup na sutrašnjem 156. večitom derbiju.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbelgrade
Everton spreman za "večiti derbi" nakon lakše povrede

Zoran Tošić i Everton Luiz zalečili su lakše povrede i danas će se staviti na raspolaganje treneru Miroslavu Đukiću koji će na završenom treningu uoči poslednje utakmice u kalendarskoj godini odrediti za drugi ovosezonski okršaj sa liderom na tabeli Superlige.

Očekuje se da u prvih 11 budu i Everton i Tošić. Brazilac je propustio poslednji prvenstveni meč zbog lakše povrede kolena zarađene u Kijevu, dok Bambija preventive radi nije bilo u Lazarevom gradu, kako bi u potpunosti zalečio bol u listu, nastao tokom susreta sa Vojvodinom. 

Stručni štab Partizana nema problema sa suspendovanim, dok od povređenih igrača od ranije ne može da računa na Marka Jankovića, Đorđa Jovanovića i Nebojšu Kosovića.

Večiti derbi je zakazan za sredu od 18 časova na stadionu u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading